duminică, 19 februarie 2012

CC Denmark - firma intermediara pe piata voluntara a creditelor de carbon

CC Denmark este o firmă daneză ce activează în domeniul protectiei mediului, este susținută și recunoscută de guvernul danez

 

CC Denmark se ocupă cu comercializarea creditelor de carbon, este înregistrată oficial și verificată strict de către ONU, ca urmare trebuie să respecte legile Comunității Europene, prevederile ONU și legile daneze. Este o companie deschisă și transparentă, o companie care are 20 de ani de experiență în investiții verzi și afaceri pe internet. Deține birouri în Danemarca, Spania, Ungaria și mai nou în Rusia.

Botanoo este marca rețelei CC Denmark Network al cărei scop este să devină cea mai mare platformă internatională de comerț a creditelor de carbon de pe piata voluntară.
Prin firma daneza CC Denmark noi putem cumpăra aceste credite de carbon la un preț mic si apoi le putem vinde cu un profit substantial.

CC Denmark ApS (care activează ca Botanoo.com) este o companie înregistrată în temeiul legislaţiei daneze. Numărul de înregistrare al firmei este 28 33 57 18. Compania este, de asemenea, înregistrată pe Markit ca şi emitent şi vânzător a certificatelor de Credit Carbon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu