miercuri, 22 februarie 2012

Sponsorul credite carbon vorbeste inimii...


Sa vorbim de la inima la inima


In asteptarea noului site www.certificatecarboncredit.ro vreau sa va spun ca sunt uimita de traficul neasteptat de mare de pe acest blog pe care am inceput sa postez articole despre creditele de carbon de la Botanoo doar de doua saptamani. Acest lucru inseamna ca sunteti interesati de creditele de carbon care sunt obiectul unei afaceri profitabile. Acesta este un lucru bun pentru mine si o veste la fel de buna pentru cei care doresc sa se implice si ei aderand la afacere.

Este trecut de miezul noptii si gandindu-ma ce sa scriu pe blog, mi-a trecut prin minte gandul ca pentru a se simti implinit, omul nu are nevoie doar de hrana, imbracaminte si adapost. Vreau sa spun ca nu doar banii sunt o prioritate. Banii sunt necesari. La tot pasul trebuie sa scoatem bani din buzunar. In cazul multor oameni cei mai multi bani se duc pe hrana zilnica. Hrana sanatoasa este vitala pentru viata noastra, dar numai cu hrana fizica nu ne putem dezvolta o personalitate armonioasa. 

Cred ca sunteti de acord ca avem nevoie si de o altfel de hrana pentru a fi cu adevarat sanatosi. Hranim trupurile copiilor, ale prietenilor, dar cat de des le hranim respectul de sine? Le dam friptura, cartofi, salate, fructe ca sa ii energizam, dar deseori uitam sa le oferim cuvinte de apreciere care ar rasuna in mintile lor ani de zile, ca o muzica frumoasa.  Va voi scrie un exemplu concret din viata reala care ilustreza cum aprecierile sincere pot schimba vieti omenesti. 

Cu ani in urma o profesoara l-a rugat pe Stevie Morris sa o ajute sa gaseasca un soricel ratacit prin clasa. Ea a apreciat faptul ca Stevie avea un dar pe care nu il avea nimeni altcineva din clasa. Stevie se nascuse cu un auz formidabil, care putea sa compenseze faptul ca era orb. Dar asta a fost prima data cand lui Stevie i se aprecia auzul. La cativa ani de zile dupa aceasta intamplare, el a declarat ca acel act de apreciere a marcat pentru el inceputul unei noi vieti. Din acel moment si-a dezvoltat aptitudinile auditive si a pornit in lume, devenind, sub numele artistic Stevie Wonder, unul dintre cei mai mari cantareti de muzica pop si compozitori ai anilor’70. 

Iti multumesc tie, vizitatorul gandurilor mele, care urmaresti ce muncesc si scriu pe acest blog si iti doresc sa ai in jurul tau cateva persoane care sa te laude sincer pentru lucrurile bune pe care le faci si astfel sa iti arate cat de important esti pentru ei, iar tu la randul tau sa fii generos atunci cand vine vorba de a lauda pe cineva. Iti doresc o viata frumoasa!!!


2 comentarii:

  1. si tu meriti apreciere pentru grija cu care alegi subiectele abordate in toate blogurile tale; cu siguranta pasiunea propulseaza spre succes in orice domeniu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ileana pt cuvintele de apreciere. Iti doresc succes si tie..

      Ștergere